Απάντηση στίς συκοφαντίες


Αναφορικά με καταχώριση αναγνώστη στον ιστότοπο www.zougla.gr(www.zougla.gr/blog/article/1019852) την Παρασκευή 16/05/2014 ώρα 18.39 με το όνομα της φερόμενης ως δημοσιογράφου Λουίζας Αγιοστρατίτη, η οποία δεν βρέθηκε στον ιστότοπο www.google.gr ( μηχανή αναζήτησης), κάνουμε γνωστά τα εξής :
1. Ο Δήμος Δωδώνης επέβαλε το τέλος ακαθαρίστων εσόδων 0,5 % σε όλα ανεξαιρέτως τα υπαγόμενα στο νόμο καταστήματα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
2. Δεν υπάρχει πόρισμα επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης για την παραπάνω αιτία, αφού το τέλος επιβλήθηκε.
3. Ουδεμία έκνομη πράξη του δημάρχου , ουδεμία παράνομη εκτέλεση έργου, εργασίας, υπηρεσίας ή προμήθειας, παρά μόνο όλες με τις νόμιμες εγκρίσεις των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών. Δε διενεργήθηκε κανένας έλεγχος για τα παραπάνω ζητήματα, αφού δεν υπήρχε κανένας λόγος.
4. Ο Δήμος Δωδώνης δεν τηρεί καμιά προθεσμιακή κατάθεση σε τραπεζικό ίδρυμα της Ηπείρου (προφανώς της Συν/κής ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ), ούτε χρησιμοποίησε ποτέ εταιρεία χρηματοπιστωτικών συμβούλων για διαπραγμάτευση του επιτοκίου των δημοτικών διαθέσιμων με την παραπάνω ή άλλη Τράπεζα.
5. Δεν υπάρχει κατάθεση σε λογαριασμό συγγενή πρώτου βαθμού του δημάρχου ποσού 47.896,33 € σε οποιαδήποτε Ελληνική ή ξένη Τράπεζα, τα δε στοιχεία των οικονομικών του εσόδων είναι δημοσιοποιημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην αρμόδια από το νόμο Αρχή.
6. Θέτει στη διάθεση κάθε Ελεγκτικού Μηχανισμού ή Αρχής και κάθε πολίτη, χωρίς καμιά άλλη έγκριση, το δικαίωμα αναζήτησης των οικονομικών του εσόδων και το άνοιγμα κάθε τραπεζικού του λογαριασμού.
7. Με έγκλησή του στη δικαιοσύνη και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα ενεργήσει τα νόμιμα σε βάρος του αναρτήσαντα το κείμενο του οποίου τα ίχνη ζήτησε να βρεθούν άμεσα για την άσκηση ποινικής δίωξης.
8. Οι εκλογές δεν κερδίζονται με ψεύδη και το πλοίο δεν καταλαμβάνεται με “ ρεσάλτο”. Οι συντάκτες των συκοφαντιών θα λογοδοτήσουν σύντομα. Κατανοούμε την αγωνία τους και για το χρόνο που επέλεξαν να χτυπήσουν αναίτια, προκειμένου να δημιουργήσουν σύγχυση στους εκλογείς. Οι λόγοι είναι ευνόητοι.
Πηγή dimododonis.blogspot.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s