1ο Φιλανθρωπικό bazaar ειδών χειροτεχνίας


1ο Φιλανθρωπικό bazaar ειδών χειροτεχνίας

Η Ομάδα Χειροτεχνών Ιωαννίνων «Lake Crafters»https://www.facebook.com/pages/Lake-Crafters/337578049694411

διοργανώνει το 1ο φιλανθρωπικό bazaar ειδών χειροτεχνίας, στις

13 & 14 Μαρτίου 2013, ώρα 10:00 – 22:00

στην αίθουσα δεξιώσεων Λιθαρίτσια, με σκοπό την ενίσχυση του έργου του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. (Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής) http://www.okpapa.gr/ καιhttps://www.facebook.com/pages/ΟΚΠΑΠΑ-Δημου-Ιωαννιτων/580478631967315

Οι «Lake Crafters» είναι μια άτυπη, ανοιχτή ομάδα χειροτεχνών, που ζουν στα Ιωάννινα. Η φιλοσοφία της ομάδας περιλαμβάνει την ενίσχυση στην πόλη, της έννοιας της συλλογικής εργασίας, την ανταλλαγή ιδεών και τεχνικών και την αλληλοβοήθεια, ώστε να προωθήσει ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί τη δουλειά τους και εν τέλει να βοηθήσουν ώστε να υπάρξει στροφή των συμπολιτών μας στη χειροτεχνία.

Ο ΟΚΠΑΠΑ είναι ο κοινωνικός οργανισμός αλληλεγγύης του Δήμου Ιωαννιτών, που ιδρύθηκε το 2011, έχοντας κοινωνικό ρόλο την παροχή υπηρεσιών φροντίδας κι ενδιαφέροντος σε κατοίκους του Δήμου Ιωαννιτών και ιδιαίτερα σε κείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ανθρωπιστικού περιεχομένου, όπως ο κοινωνικός αποκλεισμός, η περιθωριοποίηση, η φτώχια, η εγκατάλειψη. Η παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και συμβουλευτικής σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, την ενδυνάμωση και την ανάδειξη των δεξιοτήτων τους, ώστε να επιτευχθεί η ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο. Η κινητοποίηση και συμμετοχή των θεσμικών και άλλων φορέων του Δήμου για μια συλλογική αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών ζητημάτων της περιοχής μας και τη δημιουργία ενεργού και δυναμικού Εθελοντικού κινήματος, ιδιαίτερα ανάμεσα στους κόλπους της νεολαίας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s