Διαγωνισμός Φωτογραφίας από τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Αργυρούπολης


Ποδήλατο«Το ποδήλατο στην πόλη» είναι το θέμα του διαγωνισμού φωτογραφίας που έχει ανακοινώσει ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Αργυρούπολης.
Τα εγκαίνια της έκθεσης και η βράβευση των καλύτερων φωτογραφιών θα συνδυαστούν με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας.

Νομικοί Όροι- Όροι συμμετοχής για το φωτογραφικό διαγωνισμό:

1. Ο κάθε ένας που επιθυμεί να λάβει μέρος, θα πρέπει να υποβάλλει τη συμμετοχή του αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή από 19 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2013. Μπορεί να υποβάλλει μέχρι πέντε (5) φωτογραφίες, είτε ασπρόμαυρες είτε έγχρωμες.

2. Η επιτροπή υλοποίησης της έκθεσης θα έχει το δικαίωμα να απορρίψει φωτογραφίες που δε είναι σύμφωνες με το θέμα, καθώς επίσης και φωτογραφίες που προβάλουν άσεμνο ή ακατάλληλο περιεχόμενο.

3. Κάθε φωτογραφία πρέπει να συνοδεύεται με τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, πλήρη διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας.

4. Κάθε υποψηφιότητα (φωτογραφία) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού της και εκείνος που φωτογραφίζει πρέπει να είναι ο πνευματικός δημιουργός του έργου που θα υποβάλλει.

5. Σε περίπτωση που φωτογραφίες απεικονίζουν πρόσωπα εν αγνοία τους ή χωρίς την έγκρισή τους, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο φωτογράφος.

6. Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος θα μεριμνήσει και θα αναλάβει την εκτύπωση των φωτογραφιών και σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα εκτυπώσει πιθανά μόνο μία φωτογραφία ανά συμμετέχοντα.

7. Δεκτές θα γίνουν ψηφιακές και αναλογικές φωτογραφίες οι οποίες θα μας αποσταλούν σε ψηφιακή μορφή. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε ψηφιακό αρχείο jpeg, 300 dpi, με οριζόντια ή κάθετη διάσταση τουλάχιστον 2000 pixels με μέγιστο αρχείο 2 MB χωρίς υδατογράφημα.

8. Μορφή περιγραφής αρχείου:
(όνομα)_(επίθετο)_01(αύξων αριθμός) π.χ. antonis_papadopoulos_01

9. Οι συμμετέχοντες παρέχουν στους διοργανωτές το δικαίωμα δημοσίευσης, χωρίς καμία αξίωση αμοιβής, έκθεσης και εκτύπωσης σε φωτογραφικό κατάλογο/λεύκωμα, των φωτογραφιών τους, χωρίς καμία αξίωση αμοιβής και με τη συμμετοχή τους στην έκθεση αποδέχονται ρητά τον όρο αυτό και παραχωρούν το σχετικό δικαίωμα χρήσεως των επιλεχθέντων έργων τους με την αποστολή τους ηλεκτρονικά. Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Αργυρούπολης μόνη υποχρέωση έχει να αναφέρει πάντα το όνομα του δημιουργού της κάθε φωτογραφίας, στο χώρο της έκθεσης αλλά και όπου αλλού την κοινοποιήσει

10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων της παρούσας προκήρυξης.

11. Η φωτογραφίες πρέπει να σταλούν στο παρακάτω e-mail: athinakoutsoukou@gmail.com μέχρι και την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013.

12. Την ημέρα των εγκαινίων θα γίνει βράβευση των φωτογραφιών από επιτροπή η οποία θα συσταθεί για το λόγο αυτό και θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Την εγκαίνια της έκθεσης και η βράβευση θα συνδυαστούν με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Αργυρούπολης και θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 στο café-bar SIEMPRE στην Αργυρούπολη, Μαρίνου Γερουλάνου 60.

Η διάρκεια της έκθεσης των φωτογραφιών θα είναι μέχρι και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Ετοιμάζουμε μία μεγάλη εκδήλωση με πολλή μουσική κέφι και χορό και θα περιμένουμε όλους τους φίλους μας ποδηλάτες, πραγματικούς και νοερούς.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s